Νέα σύλληψη στη Βρετανία για τη φονική επίθεση στο Λονδίνο
Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν άντρα σε εφαρμογή της ειδικής νομοθεσίας για την τρομοκρατία. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο της έρευνας για την φονική επίθεση του Σαββάτου στην Γέφυρα του Λονδίνου.
“Αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες για την τρομοκρατική επίθεση στην Γέφυρα του Λονδίνου, πραγματοποίησαν έρευνα μετά την έκδοση εντάλματος, σε διεύθυνση στο ανατολικό Λονδίνο, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,” ανέφερε σχετικά ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.
“Συνελήφθη 30χρονος ύποπτος για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση των τρομοκρατικών επιθέσεων,” τόνιζε η ίδια ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι στη Βρετανία λίγες ώρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της Πέμπτης, το επίπεδο του συναγερμού, παραμένει «κρίσιμο».
SPONSORED
Μητσοτάκης VS Σαμαράς: Τα «ήρεμα και τα ταραγμένα» νερά, η «ορθή διαγραφή» και τα σενάρια ηγεσίας
08:20
Κίνηση: Καθυστερήσεις έως και 30 λεπτά στην Αττική Οδό – Στο «κόκκινο» και ο Κηφισός
08:18
Συναγερμός στο Λιμενικό για τουρκική θαλαμηγό που προσάραξε στα Πρασονήσια - Σώοι όλοι οι επιβάτες
08:07
Χιώτης, Κρις Άιζακ και νέες αναγνώσεις στο ΕΜΣΤ: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:07