ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Tρεις γυναίκες προσπάθησαν να σφάξουν νηπιαγωγό φωνάζοντας «o Αλλάχ θα σε βρει»

Λονδίνο: Tρεις γυναίκες προσπάθησαν να σφάξουν νηπιαγωγό φωνάζοντας «o Αλλάχ θα σε βρει»
Φωτογραφία Αρχείου REUTERS/Eddie Keogh

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε μια νηπιαγωγός στο Λονδίνο. Τρεις γυναίκες της επιτέθηκαν με μαχαίρι, φωνάζοντας «Ο Αλλάχ θα σε βρει», λίγες μόλις μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο από τζιχαντιστές του ISIS.

Οι γυναίκες επιτέθηκαν στην Κέιτι – αυτό είναι το μικρό όνομα της νηπιαγωγού, δεν έχει γίνει γνωστό το επίθετό της – καθώς πήγαινε στην δουλειά της το πρωί της Τετάρτης στο βορειοαντολικό Λονδίνο.

Την αιφνιδίασαν, την έριξαν στο έδαφος, την κλώτσησαν στα πλευρά και την έκοψαν με μαχαίρι, όπως αποκάλυψε η υπεύθυνη του νηπιαγωγείου όπου εργάζεται η γυναίκα.

Το θύμα, που είναι γύρω στα 30, περιέγραψε στην αστυνομία τις γυναίκες που της επιτέθηκαν ως «Ασιάτισσες». Ένας άντρας έτρεξε προς βοήθεια της Κέιτι και οι τρεις γυναίκες τράπηκαν σε φυγή.

«Αφού συνέβη ήταν πολύ τρομαγμένη, συναισθηματικά φορτισμένη, αλλά είναι στο νοσοκομείο», είπε η εργοδότης της, Κάριεν Στίβενς.

Σύμφωνα με την Στίβενς η νηπιαγωγός της, φέρει ένα μεγάλο τραύμα από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα. «Έχει ράμματα και μερικά σπασμένα πλευρά, αλλά θα γίνει καλά. Θα πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας», προσέθεσε.

«Όταν έφτασε στην δουλειά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, καλέσαμε αμέσως την αστυνομία. Είναι απαίσιο, είμαι τρομοκρατημένη. Δεν περιμένεις να γίνει κάτι τέτοιο μπροστά από την πόρτα σου».

Η αστυνομία πάντως δεν ερευνά το περιστατικό ως τρομοκρατική ενέργεια, όπως αναφέρει η DailyMail.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ