Η Βρετανία καλεί τα κράτη του Κόλπου να άρουν τον αποκλεισμό του Κατάρ
Ο επικεφαλής του Φόρεϊν Όφις προέτρεψε τα κράτη του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας, να άρουν τον αποκλεισμό του Κατάρ και να βρουν άμεση λύση στη διπλωματική κρίση μέσω διαμεσολάβησης.
«Ανησυχώ για ορισμένες από τις σθεναρές ενέργειες τις οποίες έκαναν η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, η Αίγυπτος και το Μπαχρέιν εναντίον ενός σημαντικού εταίρου», τόνισε ο Μπόρις Τζόνσον, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Καταριανό ομόλογό του σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
«Καλώ όλα τα κράτη να κάνουν άμεσα βήματα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και την εξεύρεση άμεσης λύσης μέσω διαπραγμάτευσης», πρόσθεσε.
Σημειώνεται πως ο Μπόρις Τζόνσον θα έχει συναντήσεις και με τους ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας, του Κουβέιτ και των ΗΑΕ εντός της εβδομάδας.
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων - Εκκενώνονται τα δικαστήρια
10:06
Μαρία Τζελέπη: Πώς το Zero Waste HORECA επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που επενδύουν στη βιωσιμότητα
10:00
Το πρώτο «παθητικό» σχολείο της χώρας στα Τρίκαλα - Tι είναι και πώς διατηρεί σταθερή θερμοκρασία
09:57
Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ: Η μαραθώνια ομιλία Τραμπ: Τα μηνύματα, οι στοχεύσεις και όσα... δεν είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
09:55