Εκλογές Γαλλία: Παραιτείται από την ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος ο Καμπαντελίς
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Γαλλία μετά τις πρώτες εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με τις οποίες ο Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να είναι ο μεγάλος νικητής.
Ο Ζαν-Κριστόφ Καμπαντελίς ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του δεύτερου γύρου των βουλευτικών εκλογών στην Γαλλία.
Ο πρώτος γραμματέας του κόμματος δήλωσε ότι το Σοσιαλιστικό Κόμμα και η αριστερά πρέπει να αλλάξουν ριζικά.
Υπενθυμίζεται ότι το κίνημα του Εμανουέλ Μακρόν La Republique en Marche εξασφαλίζει 355 έως 425 έδρες, σύμφωνα με το αποτέλεσμα του exit poll που μεταδόθηκε με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του δεύτερου γύρου των βουλευτικών εκλογών.
Σύμφωνα με την ίδια εκτίμηση, το κόμμα Les Republicains λαμβάνει 125 έδρες, το Σοσιαλιστικό Κόμμα 49, η Ανυπότακτη Γαλλία 30 και το Εθνικό Μέτωπο 8 έδρες.
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση
01:00
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49