Τα μικρά πάντα που έκλεψαν την καρδιά της Μέρκελ (pics)
Στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου βρέθηκαν την Τετάρτη η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τσινπίνγκ, για να επισκεφτούν δύο πάντα.
Η Μενγκ Μενγκ και ο Τζιάο Κίνγκ μετακόμισαν πριν από περίπου μια εβδομάδα από το Τσενγκντού της Κίνας στη Γερμανία και οι δύο ηγέτες παρευρέθηκαν στην τελετή καλοσωρίσματος -μετά την συνάντηση τους- που διοργανώθηκε από το ζωολογικό κήπο.
Μέρκελ και Τσινπίνγκ φωτογραφήθηκαν με τα αρκουδάκια με την καγκελάριο να δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετη με την επίσκεψη αυτή, καθώς τα πάντα που έτρωγαν μπαμπού, της τράβηξαν την προσοχή.




Είναι μια κοινή εμφάνιση που μπορεί και να θεωρηθεί ως κίνηση για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.




(Φωτογραφίες: REUTERS/Axel Schmidt)
SPONSORED
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω εργασιών
22:19
Βίντεο του ισραηλινού στρατού από την κατάληψη του κάστρου Μποφόρ στον νότιο Λίβανο
22:14
Ιταλία: Σε νοσοκομείο της Σαρδηνίας ύποπτο κρούσμα του Έμπολα
22:08
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν ένα εκατ. ευρώ
22:06