Kitesurfer ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μεγάπτερη φάλαινα (Vid)
Με μια πρωτόγνωρη έκπληξη και ένα σπάνιο, υπέροχο, θέαμα, ήρθε αντιμέτωπος ο 36χρονος Andrei Grigoriev όταν είδε μια τεράστια μεγάπτερη φάλαινα να περνά από πάνω του ενώ έκανε kitesurfing στα ανοιχτά της Crissy Field Beach στο Σαν Φρανσίσκο.
Όπως είπε ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε φάλαινα.
«Απομακρυνόμουν από την παραλία όταν ξαφνικά ένοιωσα ότι κάτι μεγάλο έρχεται κάτω από το βυθό», είπε.
Όταν ο Grigoriev ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη φάλαινα, αυτή πέρασε από πάνω του χωρίς να «φρενάρει» . Αυτός δεν ήθελε να την τρομάξει και έτσι έκανε ένα μικρό πηδηματάκι πάνω στο νερό για να την αποφύγει.
Γοητεύτηκα από το μέγεθος και τη φιλικότητα της φάλαινας και αισθάνομαι ότι το ζώο αν είχε φοβηθεί θα με είχε χτυπήσει.
Η μεγάπτερη φάλαινα πραγματοποιεί εντυπωσιακά άλματα έξω από το νερό και διαθέτει μακριά στηθικά πτερύγια. Ζει στους ωκεανούς και τις θάλασσες ολόκληρου του κόσμου.
Η μεγάπτερη φάλαινα πραγματοποιεί εντυπωσιακά άλματα έξω από το νερό, διαθέτει μακριά στηθικά πτερύγια. Ζει στους ωκεανούς και τις θάλασσες ολόκληρου του κόσμου.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο, η Anthropic και η «μάχη» για το ποιος εγγυάται τη σωστή χρήση του ΑΙ
08:04
Δολοφονία ανηλίκου στο Λουτράκι: Η ασήμαντη αφορμή που «όπλισε» το χέρι του 17χρονου δράστη
07:55
ΗΠΑ: «Το Πακιστάν έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα» έναντι των Ταλιμπάν - Σε διάλογο καλεί η ΕΕ
07:45
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος του ροκ εν ρολ Νιλ Σεντάκα (vid&pic)
07:35