Πυροβολισμοί στην Ισπανία - Ένοπλος τραυμάτισε αστυνομικούς (pics&vid)
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην Ισπανία, και συγκεκριμένα στην τουριστική πόλη Γκαβά, κοντά στη Βαρκελώνη, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης επιτέθηκε κατά των ανδρών ασφαλείας με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς, -ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση- πριν τραπεί σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα, για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.
Έπειτα από μεγάλη αστυνομική έρευνα και αφού ο δράστης είχε ταμπουρωθεί σε μια οικία, συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα ισπανικής καταγωγής, ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές.
Το κίνητρό του, παραμένει άγνωστο.
Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:
Πιερρακάκης: Χρονιά ευκαριών το 2026 με ανάπτυξη, επενδύσεις και τους πολίτες στο επίκεντρο
09:50
ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ: Ελβετία: Πώς ξέσπασε η φωτιά στο χιονοδρομικό θέρετρο Κραν Μοντανά ξημερώματα Πρωτοχρονιάς - Βίντεο καταγράφουν το μπαρ τυλιγμένο στις φλόγες
09:46
Έπαινοι Κιμ Γιονγκ Ουν για τους στρατιωτικούς του που πολεμούν «σε ξένη γη» - Η συμμαχία με τη Μόσχα
09:40
Φως, έμπνευση και επιστροφή στην ουσία της τέχνης: Ευχές καλλιτεχνών για το 2026 μέσω του CNN Greece
09:30