ΚΟΣΜΟΣ

Νύφη σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου (Vid)

Νύφη σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου (Vid)
Youtube

Την ανατριχιαστική στιγμή της συντριβής ενός ελικοπτέρου, το οποίο μεταφέρει μια νύφη, απαθανατίζει βίντεο που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα.

Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους και οι τέσσερις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου. Πρόκειται για την Rosemere do Nascimento Silva, τον αδερφό της lvano Nascimento da Silva, τον πιλότο Peterson Pinheiro και την φωτογράφο του γάμου Nayla Cristina Neves.

Την ίδια ώρα, ο Udirley Damasceno περίμενε μαζί με τους καλεσμένους, την μέλλουσα σύζυγό του για να τελεστεί το μυστήριο, χωρίς να γνωρίζει ότι η κοπέλα είχε χάσει τη ζωή της.

Αρχικά στο βίντεο φαίνεται η Rosemere do Nascimento Silva, ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη, να απολαμβάνει την πτήση της. Λίγο αργότερα όμως, όλα αλλάζουν. Οι επιβάτες κραυγάζουν πανικόβλητοι και το ελικόπτερο συντρίβεται σε δασική περιοχή της Βραζιλίας, με την κάμερα να συνεχίζει να καταγράφει.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, οι εικόνες δείχνουν πιθανά λάθη του πιλότου, τα τελευταία λεπτά της πτήσης.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανέφερε ότι το ελικόπτερο είχε άδεια για πτήσεις μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2017 και μπορούσε να μεταφέρει τρία άτομα συν τον πιλότο.

Το ελικόπτερο, ένα Robinson 44, συνετρίβη περίπου δυο χιλιόμετρα από την εκκλησία σε μια δασική περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ