Υιοθετούν από ένα σκυλάκι σε κάθε επέτειο του γάμου τους
Η 22χρονη Νέιντι Ρομέρο και ο άνδρας της Κάρλος Ρομέρο είναι παντρεμένοι τρία χρόνια. Τρία είναι και τα σκυλιά που έχουν στο σπίτι τους στο Μπεντφορντ του Τέξας.
Το πρώτο ήταν δώρο του Κάρλος στη Νέιντι για την πρώτη επέτειο του γάμου τους.
Στη δεύτερη, αποφάσισαν από κοινού να πάρουν το επόμενο.
Προσφάτως γιόρτασαν την τρίτη τους επέτειο υιοθετώντας ακόμη ένα σκυλάκι.
Η ιστορία τους έγινε γνωστή όταν η αδελφή της Νέιντι ανέβασε φωτογραφίας με τα χαριτωμένα σκυλιά στο τουίτερ και πώς αυτά προέκυψαν λόγω επετείων.
Η ανάρτηση έκανε πάταγο, όχι τόσο για το θέμα αυτό καθαυτό αλλά για τα αμέτρητα σχόλια των χρηστών και τις φωτογραφίες που με τη σειρά τους ανέβαζαν για το πώς θα είναι η ζωή του ζευγαριού αν συνεχίσει κάθε χρόνο στην επέτειό του να υιοθετεί από ένα σκυλάκι.
Η Νέιντι λέει ότι παρότι θάθελε να προσφέρει αγάπη και προστασία σε πολλά σκυλιά αυτό δεν μπορεί να γίνει, έτσι η ‘κόκκινη γραμμή’ τους είναι η πέμπτη επέτειος του γάμου τους.
«Δόξα τω Θεώ επιζήσαμε»: Συγκλονιστική μαρτυρία στο CNNi για τους σεισμούς στη Βενεζουέλα
19:31
Βρετανία: Νέο ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για μήνα Ιούνιο με 36,4 βαθμούς Κελσίου
19:23
Live Τσίπρας: Ο κόσμος θέλει να καλύψουμε το πολιτικό κενό - Όχι ρεζερβέ θέσεις για πρώην του ΣΥΡΙΖΑ
19:16
LIVE Βενεζουέλα: Πάνω από 30.000 οι αγνοούμενοι - Τουλάχιστον 164 οι νεκροί από τους σεισμούς
19:15