G20: Συμβιβασμός για το εμπόριο
Οι ηγέτες των χωρών-μελών της ομάδας G20 επέτυχαν συμβιβασμό για το εμπόριο αναγνωρίζοντας τόσο το ελεύθερο εμπόριο, όσο και κάποιες καίριες μορφές εμπορικού προστατευτισμού, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.
Οι ηγέτες της G20 στην διάσκεψη του Αμβούργου, δήλωσαν ότι σχεδιάζουν «να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά του προστατευτισμού, συμπεριλαμβανομένων όλων των μορφών μη δίκαιης εμπορικής πρακτικής.» Ωστόσο, αναγνώρισαν «τον ρόλο των εργαλείων νόμιμης άμυνας στο εμπόριο,» μετέδωσε το DPA επικαλούμενο αξιωματούχους που είχαν γνώση των εξελίξεων.
Ωστόσο, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία στα θέματα της κλιματικής αλλαγής, εξαιτίας της στάσης του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ που αποφάσισε τον Ιούνιο, την αποχώρηση των ΗΠΑ από την Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47