Παπαγάλος «κατέδωσε» τη δολοφόνο του ιδιοκτήτη του
Ο Μπαντ, ένας γκρι αφρικανικός παπαγάλος, έγινε μάρτυρας της άγριας δολοφονίας του ιδιοκτήτη του Μάρτιν Ντιούραμ, ο οποίος πυροβολήθηκε πέντε φορές από τη γυναίκα του, Γκλένα.
Μετά την δολοφονία του συζύγου της το 2015, η Ντιούραμ επιχείρησε να αυτοκτονήσει, στρέφοντας το όπλο προς το μέρος της, αλλά τελικώς δεν το έκανε.
Μετά το συμβάν ο παπαγάλος επαναλάμβανε τη φράση «Μην πυροβολείς!» μιμούμενος τη φωνή του θύματος, σύμφωνα με τη δολοφόνο.
Και η πρώην σύζυγος του Ντιούραμ, η Κριστίνα Κέλερ, που πλέον έχει στην κατοχή της τον Μπαντ, είχε δηλώσει πως ο παπαγάλος επαναλαμβάνει μια συνομιλία από το βράδυ του φόνου.
Η μαρτυρία του Μπαντ, παρότι διαλεύκανε την υπόθεση, δεν χρησιμοποιήθηκε από το δικαστήριο.
Οι ένορκοι όμως αποφάσισαν ότι η 49χρονη Ντιούραμ είναι ένοχη για ανθρωποκτονία.
Αρχικά ένας εισαγγελέας του Μίσιγκαν είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει ως στοιχείο τη φράση του παπαγάλου, όμως αργότερα η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από το δικαστήριο.
Pizza Fan: Σε πληρωμές με μετρητά έστησαν την απάτη- «Αντιδρούσαν πελάτες που δεν έπαιρναν απόδειξη»
12:04
Μονή Σινά: Ο Αρχιεπίσκοπος Συμεών ανακοίνωσε ότι θα υπογράψει τη συμφωνία με την Αίγυπτο
12:03
Αλβανία: Τρεις πορείες στα Τίρανα – Νέα πρόσκληση Ράμα για διάλογο με τους διαδηλωτές
11:54
Δήμας: «Άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών στην Κυψέλη» – Τι είπε για το κυκλοφοριακό
11:37