ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μακρόν δέχτηκε το αίτημα της Ριάνα: Θα τη δει στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Ο Μακρόν δέχτηκε το αίτημα της Ριάνα: Θα τη δει στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα υποδεχτεί την ερχόμενη εβδομάδα την σταρ της μουσικής σκηνής Ριάνα στο Μέγαρο των Ηλυσίων, προκειμένου να συζητήσουν για την χρηματοδότηση της διεθνούς Παιδείας.

Η πρέσβειρα του διεθνούς οργανισμού Global Partnership for Education, που έχει στόχο την πρόσβαση όλων των παιδιών του κόσμου στην Παιδεία, προσέγγισε τον νεαρό Γάλλο πρόεδρο μέσω του Twitter, γράφοντας του: «Καλημέρα, θα δεσμευθεί η Γαλλία στη χρηματοδότηση της παιδείας;».

Σύμφωνα με την Independent, ο Μακρόν αποφάσισε να συναντηθεί κατ΄ ιδίαν με την καλλιτέχνη της ποπ για να μιλήσουν για το ζήτημα αυτό και η σταρ φαίνεται ότι θα του ζητήσει να δεσμευθεί για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης παιδιών σε αναπτυσσόμενες χώρες

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η "Ρίρι" έχει κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει ισχυρούς άνδρες της πολιτικής. Ανάλογα tweets είχε κάνει στο παρελθόν στον πρόεδρο της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι, στον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό αλλά και τον Φρανσουά Ολάντ. Μάλιστα, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της είχε απαντήσει:

Αγαπητή Ριάνα, σε ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου. Θα λάβεις λεπτομερή απάντησή μου. Η παιδεία είναι πρώτη προτεραιότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ