Βρήκε μετρητά χιλιάδων ευρώ και ράβδους χρυσού κάτω από ένα δέντρο
Μετρητά ύψους 3.500 ευρώ και 22 ράβδους χρυσού, συνολικού βάρους 1 κιλού και αξίας 30.000 ευρώ, περιείχε ο χαρτοφύλακας που εντόπισε ένας τίμιος περαστικός κάτω από ένα δέντρο και άμεσα παρέδωσε στην αστυνομία του Βερολίνου, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι Αρχές.
Η μικρή περιουσία βρέθηκε έξω από μια τράπεζα στην περιοχή Νόικελν, μια από τις φτωχότερες περιοχές του Βερολίνου. Ο τυχερός –εν τέλει- κάτοχος δήλωσε στη συνέχεια στην αστυνομία ότι άφησε το χαρτοφύλακά του στο έδαφος για να κλειδώσει το ποδήλατό του αλλά μετά τον ξέχασε.
«Είναι απίστευτο τι μπορείς να βρεις κάτω από ένα δέντρο στο Νόικελν», ανέφερε η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter. «Ο άνθρωπος που τον βρήκε παρέδωσε τον χαρτοφύλακα με 3.500 ευρώ και χρυσό στο αστυνομικό μας τμήμα».
Η αστυνομία του Βερολίνου στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο κάτοχος βρέθηκε. Δήλωσε ότι ακούμπησε στο έδαφος τα πράγματά του ενώ κλείδωνε το ποδήλατό του και απλά τα ξέχασε».
«Dealers είμαστε, τι μας πέρασες;»: Οι διάλογοι που «έκαψαν» το κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο
14:52
Μπήκε σε κατάστημα στο Αγρίνιο και απείλησε τον υπάλληλο με μαχαίρι
14:51
Empower On: Η Campeón ενδυναμώνει ψηφιακά την τρίτη ηλικία
14:42
Επίθεση σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Πάτρα – Ένας ελαφρά τραυματίας
14:40