Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Αμπντάλα για τις εντάσεις στη Μέση Ανατολή
Τα γεγονότα των τελευταίων δύο εβδομάδων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής συζήτησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα.
Οι δύο ηγέτες δήλωσαν ότι είναι «αναθαρρημένοι από τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για την αποκλιμάκωση των εντάσεων και από την πρόοδο που έχει συντελεστεί», υπογράμμισε μια ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.
Ο βασιλιάς Αμπντάλα απαίτησε την Πέμπτη από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τον φύλακα της ισραηλινής πρεσβείας στην Ιορδανία που πυροβόλησε και σκότωσε δύο Ιορδανούς την Κυριακή, διαμηνύοντας ότι οι σχέσεις των δύο γειτονικών χωρών διατρέχουν κίνδυνο.
Ο Τραμπ επίσης «έδωσε έµφαση στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ιορδανία στην περιφερειακή ασφάλεια», ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13
Τα επόμενα βήματα μετά τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της
20:06
ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι «δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Τζέφρι Έπσταϊν
20:04
Χαρακόπουλος: Να υπάρξει πλειοψηφία 200 βουλευτών για εκλογική περιφέρεια αποδήμων
19:52