Η Μπόκο Χαράμ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τρεις εργαζόμενους που απήγαγε
Μέλη της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τρεις εργαζόμενους μιας ομάδας εκμετάλλευσης του πετρελαίου στα βορειοανατολικά της Νιγηρίας, που έχουν πέσει θύματα απαγωγής.
Στο βίντεο αυτό, ένας από τους απαχθέντες ζητάει από την κυβέρνηση να μειώσει την χρήση βίας κατά των τζιχαντιστών.
Στην ομάδα, συμμετείχαν πανεπιστημιακοί, αλλά κι εργαζόμενοι στην κρατική πετρελαϊκή εταιρίας της Νιγηρίας, οι οποίοι έψαχναν για πετρέλαιο στα βορειοδυτικά της χώρας, όπου δρουν οι τζιχαντιστές.
Μία προσπάθεια διάσωσης που έγινε την Τετάρτη απέτυχε, ενώ σκοτώθηκαν 37 άνθρωποι από την ανταλλαγή πυροβολισμών.
ΕΛΛΑΔΑ
Δασική πυρκαγιά στα Κρυονέρια Αιτωλοακαρνανίας - Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
18:21
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Δάκρυα και χειροκροτήματα για το νεογέννητο που διασώθηκε μετά από 32 ώρες
18:14
ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Ενώπιον ανακριτή ο 16χρονος για τη δολοφονία του 17χρονου - Το χρονικό της τραγωδίας και το παραβατικό παρελθόν του δράστη
18:03
ΕΛΛΑΔΑ
Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Σπαθάρι Ευβοίας
17:52
ΚΟΣΜΟΣ