WikiLeaks: Διέρρευσαν πάνω από 20.000 emails της προεκλογικής εκστρατείας του Μακρόν
Την διαδικτυακή αλληλογραφία της προεκλογικής καμπάνιας του Εμανουέλ Μακρόν φέρνει στο φως ο ιστότοπος WikiLeaks.
Όπως έγινε γνωστό, διέρρευσαν 21.075 emails που σχετίζονται με την προεκλογική εκστρατεία του Εμανουέλ Μακρόν για τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
Η αυθεντικότητα των emails έχει επιβεβαιωθεί μέσω του συστήματος DKIM του WikiLeaks, αναφέρει ο ιστότοπος στη σχετική δημοσίευσή του.
Προσθέτει μάλιστα πως έχει στη διάθεσή του και θα δώσει στη δημοσιότητα, ένα αρχείο ακόμη 71.848 emails, μόλις η γνησιότητά τους επιβεβαιωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μακρόν ήταν ο νικητής του δεύτερου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών στις 7 Μαΐου, συγκεντρώνοντας την προτίμηση πάνω από 66% των ψηφοφόρων, ενώ ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 14 Μαΐου.
Συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους ανά ταμείο
00:30
Βενεζουέλα: Στο κοινοβούλιο η συζήτηση για νομοσχέδιο αμνήστευσης πολιτικών κρατουμένων
23:59
Tις επόμενες εβδομάδες πιθανότατα στις ΗΠΑ οι νέες ειρηνευτικές συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας
23:51
«Η διεθνής αβεβαιότητα αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για την ευρωζώνη», δηλώνει η Λαγκάρντ
23:44