Λευκός Οίκος: Ο Νικολάς Μαδούρο είναι πια ένας δικτάτορας
Τις εξελίξεις στην Βενεζουέλα σχολίασε ο Λευκός Οίκος, χαρακτηρίζοντας τον Μαδούρο δικτάτορα και κακό ηγέτη.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο είναι πλέον δικτάτορας μετά την "κατάληψη της απόλυτης εξουσίας" μέσω ψεύτικων εκλογών ώστε να καθιερώσει μια Συντακτική Συνέλευση, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος την Δευτέρα.
"Ο Μαδούρο δεν αποτελεί απλώς κακό ηγέτη. Τώρα πιά είναι και δικτάτορας", είπε σε καθιερωμένη ενημέρωση ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Χ. Ρ. Μακμάστερ.

(REUTERS/Jonathan Ernst)
"Οι πρόσφατες πράξεις που κατέληξαν στη χθεσινή κατάληψη της απόλυτης εξουσίας μέσω των ψεύτικων εκλογών της Συντακτικής Συνέλευσης αντιπροσωπεύουν πολύ σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία στο ημισφαίριό μας", είπε.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Πολωνική «απόβαση» στο ελληνικό low cost fashion από Sinsay και Pepco - Τα σχέδια επέκτασης
07:25
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι εγκαταλείπει την ιδέα της ένταξης στο ΝΑΤΟ – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο
07:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ: Μείωση της τιμής στο αγροτικό ρεύμα εξετάζει η κυβέρνηση - Αύριο στη Βουλή οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα - Πιθανότητα βροχής σε Σποράδες, Εύβοια, Κρήτη
07:00
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ