Μόσχα: Πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες σε δικαστήριο
Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στο Περιφερειακό δικαστήριο της Μόσχας στη Ρωσία, στην προσπάθειά τους να κλέψουν τα όπλα των αστυνομικών που τους συνόδευσαν στην αίθουσα όπου θα δικάζονταν.
Όπως αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο πληροφορίες της αστυνομίας, πέντε άτομα επιχείρησαν να κλέψουν τα όπλα των αστυνομικών μέσα σε ασανσέρ του δικαστηρίου και να δραπευτεύσουν.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας, Τατιάνα Πέτροβα, τρεις από τους δράστες προβλήθηκαν και σκοτώθηκαν καθώς επιχειρούσαν να το σκάσουν, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν.
Κατά την διάρκεια των πυροβολισμών τραυματίστηκαν ακόμη τρεις αστυνομικοί, σύμφωνα με την Πέτροβα και τον Γιούρι Κουμπίσκιν, εκπρόσωπο Τύπου της ρωσικής Εθνοφρουράς, που είχε στείλει έναν άντρα της στο δικαστήριο.
Η δικηγόρος των κατηγορουμένων, επικαλούμενη πληροφορίες των διωκτικών Αρχών, είχε νωρίτερα κάνει λόγο για τέσσερις νεκρούς, κάτι που όμως διαψεύδεται.

(REUTERS/Valentyn Ogirenko)
Chios Pass - Kythira Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Σε δύο φάσεις το πρόγραμμα
01:00
Μέχρι τις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass - Αναλυτικά η διαδικασία
00:30
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη και νέο ιστορικό υψηλό στον Δείκτη Φερεγγυότητας το 2025
00:07
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57