ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζεται το θρίλερ με την μικρή Μαντλίν: Τελειώνουν τα χρήματα για τις έρευνες

Συνεχίζεται το θρίλερ με την μικρή Μαντλίν: Τελειώνουν τα χρήματα για τις έρευνες
Facebook/Official Find Madeleine Campaign

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν της οποία τα ίχνη χάθηκαν μυστηριωδώς πριν από περίπου 10 χρόνια από διαμέρισμα της Πορτογαλίας, όπου βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές, δεν έχει τέλος. Ενώ όλες οι έρευνες που έχει γίνει στο πλαίσιο αυτών των ετών έχουν αποβεί άκαρπες, οι γονείς του παιδιού που δεν χάνουν την πίστη τους είναι αντιμέτωποι με ένα ακόμη σημαντικό εμπόδιο. Τη χρηματοδότηση των ερευνών από το Operation Grange, η οποία δεν είναι γνωστό αν θα ανανεωθεί.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Sun, στα τέλη Απριλίου, για τις αστυνομικές έρευνες δόθηκε μια δόση 85.000 λιρών η οποία θα καλύψει τα έξοδα έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα υπάρξει άλλη οικονομική βοήθεια από τον Οκτώβριο.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Scotland Yard είναι πεπεισμένοι ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και υπάρχει καλή συνεργασία Βρετανίας– Πορτογαλίας. Όμως εάν δεν δοθούν χρήματα από τον Οκτώβριο, τα όρια στενεύουν και το περιθώριο που έχουν οι Αρχές για να διαλευκάνουν την υπόθεση είναι κάτι λιγότερο από οκτώ εβδομάδες.

150893 472842589930 3263899 n

Facebook/Official Find Madeleine Campaign

Με μήνυμά τους στην επίσημη σελίδα Find Maddie, οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Γκάρυ ευχαρίστησαν τον κόσμο, γράφοντας:

Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να βρίσκεστε στο πλευρό μας και να μας υποστηρίζετε στην έρευνά μας για τη Μαντλίν. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ