ΚΟΣΜΟΣ

Διασύρθηκε εκατομμυριούχος τραπεζίτης - Δεν είναι ο jogger που έσπρωξε τη γυναίκα σε λεωφορείο

Διασύρθηκε εκατομμυριούχος τραπεζίτης - Δεν είναι ο jogger που έσπρωξε τη γυναίκα σε λεωφορείο
YouTube-Facebook

Ένας εκατομμυριούχος τραπεζίτης συνελήφθη από την Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου με την κατηγορία ότι ήταν ο jogger που έσπρωξε μια γυναίκα πάνω στο λεωφορείο

Μετά τον δημόσιο διασυρμό του, οι δικηγόροι του Αμερικανού Έρικ Μπέλκουιστ έκαναν γνωστό πως έχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι την περίοδο που σημειώθηκε το περιστατικό, ο πελάτης τους δεν βρισκόταν στη Βρετανία, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο εκατομμυριούχος τελικά αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν θεωρείται ύποπτος και οι Αρχές ανακοίνωσαν πως το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη συνεχίζεται.

O Έρικ Μπέλκουστ ζει στο Τσέλσι, δυτικά του Λονδίνο και εργάζεται στην εταιρείας επενδύσεων Hutton Collins από το 2002, σύμφωνα με την Daily Mail.

2017 08 10T133542Z 1158309539 RC1526705E30 RTRMADP 3 BRITAIN JOGGER

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον ύποπτο - Πηγή: Metropolitan Police via REUTERS

Η άτυχη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα έφερε ελαφρά τραύματα και της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους επιβάτες του λεωφορείου μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές Αρχές.

Όπως είχαν μεταδόσει τις προηγούμενες ημέρες τα βρετανικά δίκτυα, ο δράστης 15 λεπτά περίπου λεπτά μετά το περιστατικό ξαναγύρισε στο σημείο με την νεαρή γυναίκα να του ζητά εξηγήσεις αλλά εκείνος να την αγνοεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ