ΚΟΣΜΟΣ

Μπριζίτ Μακρόν: Ο Εμμανουέλ έχει κάνει μόνο ένα λάθος (pics)

Μπριζίτ Μακρόν: Ο Εμμανουέλ έχει κάνει μόνο ένα λάθος (pics)

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, δίνει για πρώτη φορά μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ELLE, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης του Εμμανουέλ Μακρόν. Η κα. Μακρόν μιλά για την επιλογή της να παντρευτεί τον Εμμανουέλ Μακρόν, τη δύναμη των γυναικών αλλά και το μεγάλο λάθος του συζύγου της...

Αν δεν είχα παντρευτεί τον Εμμανουέλ, θα είχα χάσει τη ζωή μου

Η Μπριζίτ Μακρόν μιλά για την αρχή της σχέσης της με τον Γάλλο πρόεδρο, όταν εκείνη ήταν καθηγήτρια, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών και εκείνος ήταν μαθητής της,μια σχέση για την οποία προεκλογικά είχαν γραφτεί χιλιάδες λέξεις. Ωστόσο η ίδια θεωρεί πως η ιστορία τους είναι «πολύ απλή» και προσθέτει με νόημα: «αν δεν είχα παντρευτεί τον Εμμανουέλ θα είχα χάσει όλη τη ζωή μου».

2017 04 22T151343Z 1531573604 RC168E7F0630 RTRMADP 3 FRANCE ELECTION MACRON
2017 05 07T210507Z 914080678 RC1A60AD21D0 RTRMADP 3 FRANCE ELECTION copy

REUTERS/Benoit Tessier

Ο Εμμανουέλ έχει κάνει μόνο ένα λάθος

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν διστάζει να αναφερθεί στην μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το μόνο λάθος του Εμμάνουελ ότι είναι πιο μικρός από εμένα».

5f510bf0d957d8e98d5f1362246e7

Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια

Επιπλέον, δίνει μια γεύση της καθημερινότητάς της δίπλα στον Εμμανουέλ Μακρόν, μια καθημερινότητα που μοιάζει με μια διαρκή περιπέτεια. «Με τον Εμμανουέλ είμαι τόσο συνηθισμένη να μου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα οπότε πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια», λέει η Μπριζίτ Μακρόν.

Μία φορά έχασα την ψυχραιμία μου

Η κα Μακρόν αποκαλύπτει ότι έχασε μία φορά την ψυχραιμία της και αυτή ήταν το βράδυ του δεύτερου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών. «Πολλοί πίστευαν ότι μετά τον πρώτο γύρο πιστεύαμε ότι είχαμε κερδίσει. Λάθος. Ποτέ δεν το πιστεύαμε αυτό. Ειδικά γιατί εγώ δεν είμαι άτομο με προσμονές. Για μένα ένα πράγμα υπάρχει μόνο όταν έρθει και όχι πριν» συμπληρώνει.

Ο 21ος αιώνας θα είναι θηλυκός

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν άφησε ασχολίαστο τον σάλο που δημιουργήθηκε για το γραφείο της στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων. Η Μπριζίτ Μακρόν ξεκαθαρίζει ότι όλες οι επαφές της θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ελιζέ ώστε οι Γάλλοι να γνωρίζουν όλα όσα κάνει.

«Όπως όλες οι πρώτες κυρίες πριν από εμένα, έτσι κι εγώ θα αναλάβω τον δημόσιο ρόλο που μου αναλογεί αλλά οι Γάλλοι θα γνωρίζουν τι μέσα χρησιμοποιώ» λέει.

2017 07 08T125534Z 1283356439 RC12384362B0 RTRMADP 3 G20 GERMANY

REUTERS/Axel Schmidt

Η Μπριζίτ Μακρόν όπως και ο σύζυγός της πιστεύει πολύ στη δύναμη και τις δυνατότητες των γυναικών πιστεύει μάλιστα ότι ο 21ος αιώνας «θα είναι θηλυκός» και συμπληρώνει «οι γυναίκες είναι αυτές που μπορούν, ίσως, να βρουν διεξόδους σε αυτόν τον κόσμο».

Η συνέντευξη συνοδεύεται με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση. Η Μπριζίτ Μακρόν φοράει το αγαπημένο της τζιν παντελόνι και το λευκό σακάκι της, όπως υποδέχτηκε δηλαδή τη Ριάνα στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας.

G4T5

Reuters/ Benoit Tessier

Ολόκληρη η συνέντευξη της Μπριζίτ Μακρόν θα κυκλοφορήσει στο ELLE της Παρασκευής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ