Συναγερμός στο Σίδνεϊ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς (pic)
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία καθώς ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς σε πολυσύχναστο δρόμο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, έξι άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και ένα μωρό που ήταν μέσα σε καρότσι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές δεν συνδέουν το περιστατικό με τρομοκρατική ενέργεια, αν και θυμίζει την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στη Βαρκελώνη την Πέμπτη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 14 άνθρωποι.
«Είδα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και χτύπησε τέσσερις ανθρώπους. Ανησύχησα πάρα πολύ» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο 7 News.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και έχασε τον έλεγχο.

(Πηγή: 7 News)

(Πηγή: 7 News)
Ο οδηγός του αυτοκινήτου

(Πηγή: 7 News)
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07