Συναγερμός στη Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάσεις λεωφορείων - Νεκρός ένας πεζός
Συναγερμός έχει σημάνει στη Γαλλία καθώς μία πεζή σκοτώθηκε από όχημα που προσέκρουσε σε δύο στάσεις λεωφορείων στη Μασαλία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έπεσε πρώτα σε μία στάση στο 11ο διαμέρισμα, σκοτώνοντας μία πεζή, ενώ, μία ώρα μετά, προσέκρουσε σε δεύτερη στάση στη 15ο διαμέρισμα.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού και συνέστησαν στο κοινό να αποφεύγει την περιοχή. Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα, πρόκειται για έναν 35χρονο που είναι γνωστός στην αστυνομία και το όνομά του δεν συμπεριλαμβάνεται σε κατάλογο υπόπτων.
Αστυνομική πηγή δήλωσε ότι δεν είναι σαφές αν το περιστατικό είναι δυστύχημα ή ενέργεια από πρόθεση, την ώρα που η Ευρώπη βρίσκεται σε συναγερμό από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ισπανία. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η γαλλική αντιτρομοκρατική υπηρεσία, μέχρι στιγμής, δεν λαμβάνει μέρος στις έρευνες.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο
Jamie Oliver: Θα ήταν αυθάδεια να πω πως επέλεξα την Ελλάδα, η Ελλάδα επέλεξε εμένα
08:00
Βίντεο από αμερικανικό πλήγμα σε σκάφος στον ανατολικό Ειρηνικό ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών - Δύο νεκροί
07:54
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Τραμ από σήμερα Σάββατο – Τι αλλάζει στα δρομολόγια
07:50
«Πυρά» Λαβρόφ κατά ΗΠΑ: Έχουν απορρίψει το διεθνές δίκαιο, εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντά τους
07:43