Μπαρ στην Αυστραλία έριξε «πόρτα» στον διάδοχο της Δανίας γιατί δεν είχε μαζί του ταυτότητα
Ο ιδιοκτήτης του μπαρ Jade Buddha στο Brisbane της Αυστραλίας απαγόρευσε την είσοδο στον διάδοχο του θρόνου της Δανίας Frederik επειδή δεν είχε μαζί του ταυτότητα.
Ο Δανός πρίγκιπας, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία για ιστιοπλοϊκούς αγώνες, έπεσε θύμα των αυστηρών κανονισμών για την είσοδο σε χώρους όπου πωλείται αλκοόλ.
Οι πελάτες στα μπαρ της Brisbane πρέπει να έχουν μαζί τους το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησής τους για την ταυτοποίησή τους ώστε να εισέλθουν σε μπαρ που μένουν ανοιχτά μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση, οι νόμοι οι οποίοι τέθηκαν σε εφαρμογή τον Ιούλιο στοχεύουν «να μειώσουν τον κίνδυνο ατυχημάτων που συνδέονται με την κατανάλωση αλκοόλ».
Ο γενικός εισαγγελέας, Yvette D'Ath, υπερασπίστηκε τους νόμους, λέγοντας ότι ήταν αποτελεσματικοί.
Ο 49χρονος πρίγκιπας και η συνοδεία του φέρεται ότι κατάφεραν τελικά να μπουν στο μπαρ με τη βοήθεια αστυνομικών.
Η εντολή του Ντόναλντ Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν - Τι αποκάλυψε ο Βανς
13:07
ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2027: Σκέρτσος για μπλόκο στα Social Media ανηλίκων: Το επιχειρηματικό μοντέλο από τις πλατφόρμες λειτουργεί χωρίς όρια - Να δούμε και το ζήτημα των κυρώσεων
13:00
Πώς το Πακιστάν συνέβαλε στη διασφάλιση μιας εύθραυστης εκεχειρίας μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν
13:00
Λάρισα: Νεκρές εντοπίστηκαν δύο αδελφές μέσα σε διαμέρισμα – Σε προχωρημένη σήψη οι σοροί
12:55