ΚΟΣΜΟΣ

Άνεξήγητος θάνατος άνδρα στο υπαίθριο φεστιβάλ σεξ στο Κεντ (Pic)

Άνεξήγητος θάνατος άνδρα στο υπαίθριο φεστιβάλ σεξ στο Κεντ (Pic)
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters/Craig Brough

Τον θάνατο ενός άνδρα σε υπαίθριο «kinky rave festival» στο Flamefest στο Kent διερευνά η βρετανική αστυνομία.

Ο θάνατος του άνδρα ηλικίας γύρω στα 50, διαπιστώθηκε την Τρίτη, μετά το φεστιβάλ που έλαβε χώρα στο Tunbridge Wells το Σαββατοκύριακο. Την ίδια στιγμή έγινε αεροδιακομιδή μιας 45χρονης γυναίκας στο νοσοκομείο γιατί ήταν αναίσθητη.

Το φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, διαθέτει μια ειδική περιοχή για «παιχνίδια ενηλίκων» όπου βρίσκονται άτομα που επιδίδονται σε σαδομαζοχιστικές/ φετιχιστικές δραστηριότητες, καθώς και ένα υπαίθριο «μπουντρούμι».

Σύμφωνα με την Helen Smedley αναμένονταν εκατοντάδες άνθρωποι να παρευρεθούν στο φεστιβάλ. Η Helen η οποία είναι μια εκ των διοργανωτών ανέφερε ότι το δημιουργήθηκε για να βρεθούν μαζί τα «πιο αγνά, πιο ηδονιστικά στοιχεία της σκηνής των πάρτι».

PAY FLAMEFEST FESTIVAL

Στο φεστιβάλ υπήρχαν υπήρχαν επίσης DJ, ζωντανή μουσική και άλλα είδη ψυχαγωγίας, με τα εισιτήρια να φτάνουν μέχρι και τις 600 λίρες.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία του Kent κάνει έρευνες για να διαπιστώσει κάτω από ποιες συνθήκες πέθανε ένας άνδρας στο Tunbridge Wells. Οι αξιωματικοί κλήθηκαν από τις υγειονομικές αρχές στις 6:14 π.μ. την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017.»

Αναμένεται η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, ενώ έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του νεκρού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ