ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Έφερε τους γονείς του από την Ινδία για να δείρουν την «ατίθαση» νύφη (pic)

ΗΠΑ: Έφερε τους γονείς του από την Ινδία για να δείρουν την «ατίθαση» νύφη (pic)
HILLSBOROUGH COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Οι αστυνομικές Aρχές της Φλόριντα έσωσαν μια γυναίκα η οποία ξυλοκοπήθηκε από το σύζυγό της και τους γονείς του.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της πόλης Χίλσμπορο, ο 33χρονος Silky Gaind κάλεσε τους γονείς του από την Ινδία προκειμένου να επαναφέρουν στην τάξη την «ατίθαση» νύφη.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο ο 67χρονος Jasbir Kalsi και η 62χρονη σύζυγός Bhupinder ταξίδεψαν αεροπορικώς για τις ΗΠΑ, προκειμένου να «συμβουλέψουν και να πειθαρχήσουν» τη σύζυγο του γιου τους Devbir.

Η 33χρονη γυναίκα, Silky Gaind, εντοπίστηκε ξυλοκοπημένη με μώλωπες από αστυνομικούς το περασμένο Σάββατο, έπειτα από ένα μήνυμα που είχε στείλει στους γονείς της.

Μετά τον ξυλοδαρμό, τα πεθερικά της και ο σύζυγός της βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, κατηγορούμενοι και για βιαιοπραγία σε βάρος της. Μάλιστα, ο πεθερός της φέρεται να την απείλησε και με ένα μαχαίρι στον λαιμό.

nintchdbpict000350585763

(Πηγή: Facebook)

Η Gaind ανέφερε ότι ο επίσης 33 χρονών άντρας της την είχε κάνει να φοβάται ακόμη και για τη ζωή της. «Είμαι τόσο φοβισμένη, διότι χθες το βράδυ μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει αν καλέσω την αστυνομία. Μου έλεγε ότι η αστυνομία θα κάνει 10 λεπτά να φτάσει και μέχρι τότε θα με σκότωνε και θα αυτοκτονούσε», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ