ΗΠΑ: Την Πέμπτη ενώπιον της Γερουσίας ο Τραμπ τζούνιορ για τις σχέσεις με τη Ρωσία
Ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος, ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού Προέδρου θα καταθέσει αύριο, Πέμπτη κεκλεισμένων των θυρών στην Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, που ερευνούν πιθανές επαφές μεταξύ της Ρωσίας και μελών του επιτελείου της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, ανέφεραν βοηθοί γερουσιαστών.
Η Επιτροπή είχε καλέσει τον Τραμπ Τζούνιορ να καταθέσει σε δημόσια ακρόαση τον Ιούλιο, αλλά ο γιος του Αμερικανού Προέδρου δέχθηκε να καταθέσει ενώπιόν της κεκλεισμένων των θυρών.
«Αναμένουμε μια επαγγελματική και παραγωγική συνάντηση και εκτιμούμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε τα μέλη της Επιτροπής», δήλωσε ο Άλαν Φουτέρφας, ένας δικηγόρος του Τραμπ τζούνιορ, σε ανακοίνωσή του.
ΚΟΣΜΟΣ
Σαουδική Αραβία: Στις φλόγες πετρελαιαγωγοί μετά απο επιθέσεις
22:04
ΣΠΟΡ
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 40.000.000 ευρώ
21:54
ΕΛΛΑΔΑ
Διπλό χτύπημα της ΑΑΔΕ στο «Ελ. Βενιζέλος» – Κατάσχεση 477.000 λαθραίων τσιγάρων
21:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ
21:37
ΚΟΣΜΟΣ