Συλλυπητήρια Τραμπ σε Μακρόν για τα θύματα από τον τυφώνα Ίρμα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τηλεφώνησε στον ομόλογό του της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του για «τις ανθρώπινες απώλειες» στα νησιά του Αγίου Βαρθολομαίου και του Αγίου Μαρτίνου από το πλήγμα του τυφώνα Ίρμα.
Ο Τραμπ «εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τις καταστροφές και τις ανθρώπινες απώλειες» και προσέφερε την «υποστήριξή του στη γαλλική κυβέρνηση αυτή την τραγική ώρα», αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.
Ο κυκλώνας Ίρμα στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους, ενώ άλλοι επτά αγνοούνται, στο γαλλικό τμήμα του Αγίου Μαρτίνου, σύμφωνα με έναν ακόμη προσωρινό απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή οι νομαρχιακές αρχές. Ο απολογισμός αυτός ενδέχεται να αυξηθεί. Εξάλλου, άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο ολλανδικό τμήμα του νησιού.
Ο κυκλώνας Ίρμα, κατηγορίας 5 στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον, αναμένεται να πλήξει την αμερικανική Πολιτεία της Φλόριντας το πρωί της Κυριακής.
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Τραμπ: Συλλυπητήρια για την επίθεση στην Ουάσινγκτον
22:57
Τραμπ: «Κάνω καλές συζητήσεις» με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
22:45
Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 24χρονου κτηνοτρόφου από τη Μυτιλήνη
22:33
Βυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο στην Μεσσηνία
22:21