ΚΟΣΜΟΣ

Το «like» του Τεντ Κρουζ σε ανάρτηση στο twitter που… άναψε φωτιές

Το «like» του Τεντ Κρουζ σε ανάρτηση στο twitter που… άναψε φωτιές
EPA/MICHAEL REYNOLDS

Στα ύψη ανέβηκε η... θερμοκρασία στο Twitter ξαφνικά τη Δευτέρα όταν οι ακόλουθοι του Τεντ Κρουζ διαπίστωσαν ότι ο γερουσιαστής πάτησε «like» σε ανάρτηση ενός βίντεο με ... «καυτό» ερωτικό περιεχόμενο.

Το βίντεο, που είχε αναρτηθεί στον λογαριασμό @SexuallPosts, δείχνει μια ξανθιά γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις αναφορές σε διεθνείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες μοιάζει αρκετά με την σύζυγο του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή, να παρακολουθεί με ενθουσιασμό ένα ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά σε έναν καναπέ.

Το «like» του γερουσιαστή από το Τέξας στο συγκεκριμένο βίντεο, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη αλλά και έναν ορυμαγδό σχολίων από τους χρήστες του twitter, δεδομένου ότι ο Κρουζ είναι και γνωστός τις συντηρητικές ιδέες του, για την βαθιά θρησκευτική πίστη του, αλλά και για την προσήλωσή του στην αξία της οικογένειας, ενώ στο παρελθόν είχε πρωτοστατήσει σε εκστρατεία για να απαγορευθούν τα σεξουαλικά βοηθήματα.

ted1

Ο καταιγισμός σχολίων ανάγκασε τον Τεντ Κρουζ να κάνει unlike στο συγκεκριμένο βίντεο, μόλις μία ώρα αργότερα, ενώ η New York Post επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του για σχόλιο, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ