Παππούς για ένατη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ
Παππούς για ένατη φορά έγινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο γιος του πλανητάρχη, Έρικ Τραμπ απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι, με την σύζυγό του Λάρα.
«Η Λάρα κι εγώ με χαρά ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Έρικ "Λουκ" Τραμπ, στις 08.50 σήμερα το πρωί» ήταν το μήνυμα που έστειλε σήμερα στο Twitter ο τρίτος κατά σειρά γιος του Αμερικανού προέδρου.
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά που ο μεγιστάνας απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο Ιβάνα, έχει πέντε παιδιά. Η Ιβάνκα Τραμπ, η δεύτερη κατά σειρά, έχει τρία παιδιά.
Η Τίφανι Τραμπ, κόρη του Ντόναλντ Τραμπ με τη δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, δεν έχει παιδιά.
Ο Μπάρον Τραμπ, ηλικίας 11 ετών, γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ, ζει στον Λευκό Οίκο μαζί με τους γονείς του.
Τουρκία: Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχειρήσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
23:41
Πλήγματα των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ - Έκρηξη στην περιοχή Σιρίκ στο Ιράν
23:39
Έργα αντιπλημμυρικής και αντιδιαβρωτικής θωράκισης στον Δήμο Σαρωνικού
23:32
Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: «Δεν ήθελα να προσβάλλω τη μνήμη της» λέει η σύντροφος του δράστη
23:21