Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την διπλή επίθεση του ISIS στο Ιράκ (pics)
Τουλάχιστον 74 άνθρωποι -μεταξύ των οποίων επτά Ιρανοί- σκοτώθηκαν την Πέμπτη σε διπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι, μαχητών του αυτοαποκαλούμενου ‘ισλαμικού κράτους’, που πραγματοποιήθηκε κοντά στη Νασιρίγια στο νότιο Ιράκ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.
«Οι νεκροί ανέρχονται σε 74 και υπάρχουν 93 τραυματίες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο βοηθός διευθυντή Υγείας της επαρχίας Ζι Καρ. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο αριθμός τόσο των νεκρών όσο και των τραυματιών είναι μεγαλύτερος.

REUTERS/Essam Al-Sudani

REUTERS/Essam Al-Sudani
Το μεσημέρι, αρκετοί ένοπλοι άνδρες, φορώντας στολές παραστρατιωτικής οργάνωσης, άνοιξαν πυρ ενάντια σε ένα εστιατόριο και έπειτα επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο εξαπολύοντας επίθεση αυτοκτονίας ενάντια σε ένα σημείο ελέγχου της αστυνομίας.

REUTERS/Essam Al-Sudani
Πρόκειται για τη φονικότερη επίθεση στη χώρα, έπειτα από την ανακατάληψη της Μοσούλης στις αρχές Ιουλίου.
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37