ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικός θάνατος για δημοσιογράφο των FT: Τον άρπαξε κροκόδειλος ενώ έπλενε τα χέρια του

Τραγικός θάνατος για δημοσιογράφο των FT: Τον άρπαξε κροκόδειλος ενώ έπλενε τα χέρια του
Reuters

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 24χρονος δημοσιογράφος των Financial Times Πολ ΜακΚλλιν, τον οποίο άρπαξε κροκόδειλος στη Σρί Λάνκα.

Ο άτυχος δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε μαθήματα σέρφινγκ, έσκυψε στη λίμνη για να πλύνει τα χέρια του, με αποτέλεσμα να γίνει το μοιραίο...

Όπως διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας, ο ΜακΚλιν έκανε σέρφινγκ σε μια περιοχή που ονομάζεται Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε λίμνη που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και εκεί τον άρπαξε ο κροκόδειλος.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το μόνο που πρόλαβαν να δουν ήταν τα χέρια του ΜακΚλιν να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό.

Παρά το γεγονός ότι η σορός του 24χρονου δεν έχει βρεθεί όλοι εκτιμούν ότι είναι νεκρός. «Κατά 90% πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση από κροκόδειλο αν και ορισμένοι λένε ότι στην λίμνη υπήρχε κινούμενη άμμος» δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ κάτοικος της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο ΜακΚλιν.

Ο ιδιοκτήτης της σχολής σερφ στην οποία έκανε μαθήματα ο 24χρονος υποστήριξε, πάντως, πως είδε τι συνέβη. «Πήγε στη ζούγκλα που βρίσκεται περίπου 800 μέτρα από τη θάλασσα. Ενώ έπλενε τα χέρια του ο κροκόδειλος τον άρπαξε» είπε ο Φαουάς Λαφίρ.

«Eίμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, οπαδός της Έβερτον. Είναι μια απόλυτη τραγωδία», δήλωσε ένας συνάδελφος του άτυχου 24χρονου στους FT.

Ο ΜακΚλίν εργαζόταν στους Financial Times εδώ και δύο χρόνια - ήταν η πρώτη του δουλειά - καλύπτοντας τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Brexit.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ