Άλογο που μετέφερε μελλόνυμφους... κατέρρευσε από τη ζέστη (vid)
Η ιδέα ενός ζεύγους στην Ιταλία να τους μεταφέρει άμαξα με λευκό άλογο, στην εκκλησία, όπου θα παντρεύονταν, παρότι ρομαντική, αποδείχθηκε τουλάχιστον κακή.
Το άλογο αφού ανέβηκε μία ανηφόρα σέρνοντας την άμαξα που μετέφερε το ζευγάρι, κατάρρευσε από την εξάντληση και τη ζέστη.
Το άτυχο ζώο φέρεται να κουβαλούσε φορτίο 400 κιλών και δεν άντεξε την αφόρητη ζέστη της εποχής πέφτοντας φαρδύ πλατύ στην άσφαλτο.
Κάτοικος της περιοχής βιντεοσκόπησε το περιστατικό, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και πολλοί είναι αυτοί που επικρίνουν το ζευγάρι.
Μετά την κατάρρευσή του αλόγου, ο γαμπρός και μερικοί καλεσμένοι του προσπάθησαν να αποδεσμεύσουν το άλογο από την άμαξα και να το βοηθήσουν.
Ωστόσο, φιλοζωική οργάνωση βλέποντας τις εικόνες με το ταλαιπωρημένο άτι σκέφτεται να καταθέσει μήνυση.
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50
Η κυβέρνηση Τραμπ αναπροσαρμόζει την αμυντική στρατηγική της Ουάσινγκτον σε παγκόσμιο επίπεδο
13:45
Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε τους ψαράδες να χτυπούν το θύμα στο κεφάλι
13:44
Η Γαλλία θα συμμετάσχει στην Eurovision παρά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του Ισραήλ
13:39