Άλογο που μετέφερε μελλόνυμφους... κατέρρευσε από τη ζέστη (vid)
Η ιδέα ενός ζεύγους στην Ιταλία να τους μεταφέρει άμαξα με λευκό άλογο, στην εκκλησία, όπου θα παντρεύονταν, παρότι ρομαντική, αποδείχθηκε τουλάχιστον κακή.
Το άλογο αφού ανέβηκε μία ανηφόρα σέρνοντας την άμαξα που μετέφερε το ζευγάρι, κατάρρευσε από την εξάντληση και τη ζέστη.
Το άτυχο ζώο φέρεται να κουβαλούσε φορτίο 400 κιλών και δεν άντεξε την αφόρητη ζέστη της εποχής πέφτοντας φαρδύ πλατύ στην άσφαλτο.
Κάτοικος της περιοχής βιντεοσκόπησε το περιστατικό, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και πολλοί είναι αυτοί που επικρίνουν το ζευγάρι.
Μετά την κατάρρευσή του αλόγου, ο γαμπρός και μερικοί καλεσμένοι του προσπάθησαν να αποδεσμεύσουν το άλογο από την άμαξα και να το βοηθήσουν.
Ωστόσο, φιλοζωική οργάνωση βλέποντας τις εικόνες με το ταλαιπωρημένο άτι σκέφτεται να καταθέσει μήνυση.
SPONSORED
Έκτακτη ρύθμιση 72 δόσεων για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο: Ποιοι εντάσσονται
07:51
ΠΑΣΟΚ: Πολιτικό συμβούλιο υπό εσωστρέφεια - Οι παραφωνίες, το θολό μήνυμα και το δημοσκοπικό χαμηλό
07:49
Μπύρα: Πρώτο στοίχημα το μουντιάλ για αναστροφή του αρνητικού κλίματος
07:42
Γερμανία: Παραδόθηκε ο 51χρονος που ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα με τα τρία παιδιά του
07:39