Άλογο που μετέφερε μελλόνυμφους... κατέρρευσε από τη ζέστη (vid)
Η ιδέα ενός ζεύγους στην Ιταλία να τους μεταφέρει άμαξα με λευκό άλογο, στην εκκλησία, όπου θα παντρεύονταν, παρότι ρομαντική, αποδείχθηκε τουλάχιστον κακή.
Το άλογο αφού ανέβηκε μία ανηφόρα σέρνοντας την άμαξα που μετέφερε το ζευγάρι, κατάρρευσε από την εξάντληση και τη ζέστη.
Το άτυχο ζώο φέρεται να κουβαλούσε φορτίο 400 κιλών και δεν άντεξε την αφόρητη ζέστη της εποχής πέφτοντας φαρδύ πλατύ στην άσφαλτο.
Κάτοικος της περιοχής βιντεοσκόπησε το περιστατικό, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και πολλοί είναι αυτοί που επικρίνουν το ζευγάρι.
Μετά την κατάρρευσή του αλόγου, ο γαμπρός και μερικοί καλεσμένοι του προσπάθησαν να αποδεσμεύσουν το άλογο από την άμαξα και να το βοηθήσουν.
Ωστόσο, φιλοζωική οργάνωση βλέποντας τις εικόνες με το ταλαιπωρημένο άτι σκέφτεται να καταθέσει μήνυση.
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ απόλυτος νικητής - Κέρδισε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
09:08
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52