Ο Τραμπ «βάφτισε» τον Κιμ: Ποιο είναι το ψευδώνυμο που του έδωσε
Οι σχέσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν μπορούν να χαρακτηριστούν το λιγότερο «εκρηκτικές».
Οι συνεχείς πυραυλικές δοκιμές του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ έχουν προκαλέσει την παγκόσμια κατακραυγή και ο Τραμπ προσωπικώς έχει προειδοποιήσει τον άσπονδο εχθρό του, Κιμ, πως αν συνεχίσει τις προκλήσεις θα βρεθεί αντιμέτωπος με «φωτιά και οργή».
Μετά και την τελευταία εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου της ασιατικής χώρας – που καταδικάστηκε εντόνως – ο πρόεδρος Τραμπ αποκάλυψε το ψευδώνυμο που έχει δώσει στον Κιμ.
Και αυτό είναι... «Rocket Man» (Άνθρωπος Πύραυλος).
Σε ανάρτησή του στο twitter o πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρει: «Μίλησα με τον πρόεδρο Μουν της Νότιας Κορέας χθες το βράδυ. Τον ρώτησα τι κάνει ο Rocket Man».
SPONSORED
Μόσχα και Κίεβο επιβεβαιώνουν την τριήμερη εκεχειρία και την ανταλλαγή αιχμαλώτων
22:40
Χαλκιδική: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στο νοσοκομείο μετά από εκτροπή οχήματος
22:31
Κύπρος: Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Ερχιουρμάν - Τι συμφώνησε με τον Τουρκοκύπριο
22:22
Τραγωδία στη Χαλκίδα: Εργαζόμενος καταπλακώθηκε από φορτηγό που επισκεύαζε
22:12