Μόσχα: Τηλεφώνημα για βόμβα στην εταιρεία Yandex λίγο μετά την επίσκεψη του Πούτιν
Τα γραφεία της γνωστής ρωσικής εταιρείας διαδικτυακών υπηρεσιών Yandex, εκκενώθηκαν τις απογευματινές ώρες, μετά από τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος με το οποίο προειδοποιούσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγή στις υπηρεσίες ταχείας επέμβασης.
Από τα γραφεία της εταιρείας απομακρύνθηκαν περίπου 3.000 άνθρωποι ενώ επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και των πρώτων βοηθειών.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας αρκέστηκε να πει ότι το προσωπικό της εταιρείας άρχισε να απομακρύνεται από τα γραφεία με την ενεργοποίηση του συναγερμού πυρκαγιάς.

Sputnik/Alexei Druzhinin/Kremlin via REUTERS
Νωρίτερα τα γραφεία της εταιρείας Yandex, είχε επισκεφθεί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στον οποίο παρουσίασαν το νέο αυτοκίνητο που κατασκεύασε η εταιρεία το οποίο κινείται χωρίς οδηγό.
Βορίδης για την τραγωδία στη Χίο: Aποστολή του Λιμενικού είναι η αποτροπή της μετανάστευσης (vid)
13:54
«ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΝΔ: Ο αγώνας δρόμου στην αντιπολίτευση που βγάζει μόνο… δεύτερους
13:42
ΑΠΘ: «Εξτρεμιστικά στοιχεία πίσω από τα επεισόδια» λέει η Πρυτανεία - «Δεν είχε δοθεί άδεια για πάρτι»
13:38
Η νέα, ηλεκτρική 3άρα της BMW είναι σχεδόν έτοιμη!
13:31