ΚΟΣΜΟΣ

O viral κατάλογος αγορών μιας Ινδής στον άντρα της(Pic)

O viral κατάλογος αγορών μιας Ινδής στον άντρα της(Pic)
Twitter.com/eralondhe

Οι αγορές στο σούπερ μάρκετ δεν είναι και τόσο δύσκολη δουλειά αλλά αν δεν έχεις μια αναλυτική λίστα, ενδέχεται να κάνεις λάθος και να επιστρέψεις στο σπίτι με προϊόντα που δεν χρειάζονται.

Η 29χρονη Era Golwalkar είδε και απόειδε με αυτά που της αγόραζε ο άνδρας της και αποφάσισε να τον βοηθήσει φτιάχνοντας αυτή τη λίστα ώστε να «λύσει ένα εβδομαδιαίο πρόβλημα».

Αφότου παντρευτήκαμε με τον Gaurav, πριν από τρία χρόνια, αποφασίσαμε να χωρίσουμε τις δουλειές του σπιτιού. Ήταν πολύ δεκτικός και μάλιστα ήθελε να μάθει να μαγειρεύει (κάτι που δεν κάνουν πολλοί άνδρες στην Ινδία). Αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα που δεν γνώριζα τότε.Δεν είχε καμία απολύτως εμπειρία με οτιδήποτε σχετίζεται με το μαγείρεμα.

«Όταν τον έστειλα για πρώτη φορά να αγοράσει λαχανικά, τα έκανε όλα λάθος και τότε μαλώσαμε. Ούτε η δεύτερη φορά όμως πήγε καλύτερα, αλλά ούτε και η τρίτη».

Η 29χρονη λέει πως οι μανάβηδες κατάλαβαν σύντομα την αφέλεια του Gaurav με αποτέλεσμα να αρχίσουν να του δίνουν αλλοιωμένα προϊόντα. Επιστρέφοντας σπίτι γινόντουσαν ομηρικοί καβγάδες.

«Μου έστελνε φωτογραφίες στο Whatsapp για να εγκρίνω τα πράγματα που αγόραζε, οπότε έπρεπε να βρω μια λύση» δήλωσε η 29χρονη.

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να φτιάξει μια λίστα με λεπτομερή σχέδια κάθε προϊόντος, ώστε να εξαλείψει οποιαδήποτε πιθανή σύγχυση. Εξηγεί μάλιστα πώς να επιλέγει τα σωστά λαχανικά, φτιάχνοντας σχέδια του τι εννοεί όταν λέει μια μεσαίου μεγέθους πατάτα ενώ του υπογραμμίζει πως δεν πρέπει να αγοράσει σπανάκι που να έχει τρύπες στα φύλλα του.

Η λίστα είχε αποτέλεσμα. Ο Gaurav άρχισε να μην κάνει λάθη. Τότε η Era αποφάσισε να μοιραστεί τη λίστα στο Twitter.

Τι σκέφτεται όμως για τη λίστα ο σύζυγός της, ο 31χρονος Gaurav, διευθυντής στην εταιρεία BuyTestSeries, στη δυτική ινδική πόλη Pune;

Μείωσε τις διαφωνίες μας, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα αν έχω κάνει κάτι λάθος, έχω την απόδειξη πως δεν ήταν στις οδηγίες της και δεν μπορεί να το αρνηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ