ΕΛΛΑΔΑ

Τράβηξαν με τα χέρια ένα Boeing 737 για καλό σκοπό

Τράβηξαν με τα χέρια ένα Boeing 737 για καλό σκοπό
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για τέταρτη συνεχή χρονιά εκατοντάδες άτομα προσπάθησαν να κάνουν κάτι... φαινομενικά ακατόρθωτο: Να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα αεροπλάνο Boeing 737-400, με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού». Ο λόγος για την εκδήλωση «Plane Pull», που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Μέσω της πρωτότυπης αυτής δράσης, 14 ομάδες εργαζόμενων προσπάθησαν να συγκεντρώσουν πόρους για τις κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, τις τρεις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής, τη στήριξη των νοσηλευόμενων παιδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, την παιδιατρική κατ' οίκον νοσηλεία και τη φιλοξενία οικογενειών με παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά εκατοντάδες άτομα προσπάθησαν να κάνουν κάτι... φαινομενικά ακατόρθωτο: Να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα αεροπλάνο Boeing 737-400, με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού». Ο λόγος για την εκδήλωση «Plane Pull», που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Μέσω της πρωτότυπης αυτής δράσης, 14 ομάδες εργαζόμενων προσπάθησαν να συγκεντρώσουν πόρους για τις κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, τις τρεις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής, τη στήριξη των νοσηλευόμενων παιδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, την παιδιατρική κατ' οίκον νοσηλεία και τη φιλοξενία οικογενειών με παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ