Τα νέα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού «ΑΤΛΑΣ» και «ΗΡΑΚΛΗΣ»
Τα δύο νέα Πλοία Γενικής Υποστήριξης, τα οποία εντάχθηκαν πρόσφατα στη δύναμη του ελληνικού Στόλου παρουσιάζει σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό.
Τα δύο νέα Πλοία Γενικής Υποστήριξης, τα οποία εντάχθηκαν πρόσφατα στη δύναμη του ελληνικού Στόλου παρουσιάζει σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό.
Ο «ΑΤΛΑΣ» και ο «ΗΡΑΚΛΗΣ» εκτελούν ήδη υπηρεσία και μάλιστα έδωσαν το «παρών» στην άσκηση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου νοτίως της Καρπάθου.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ναυτικής άσκησης θα εκτελεστούν διάφορα επιχειρησιακά σενάρια, με τη συμμετοχή επίσης της φρεγάτας «ΑΙΓΑΙΟΝ», της πυραυλακάτου «ΡΙΤΣΟΣ» κ φυσικά των Πλοίων Γενικής Υποστήριξης. Σύμφωνα με τα σενάρια της άσκησης θα πραγματοποιηθεί διαδικασία προέλευσης εν πλω με πλαγιοδέτηση της πυραυλακάτου Ρίτσος στο ΠΓΥ «ΑΤΛΑΣ».
Επίσης θα εκτελεστεί διαδικασία ταχυδρομείου μεταξύ της φρεγάτας «ΑΙΓΑΙΟΝ» κ του ΠΓΥ «ΑΤΛΑΣ».
SPONSORED
Ζάκυνθος: Ασφαλής ο 22χρονος τουρίστας που εγκλωβίστηκε σε απόκρημνο σημείο στο Ναυάγιο
21:17
Δέλλας: Με την τελευταία πτήση Αθήνα με την πρώτη πρωινή Ηράκλειο για να μένει δίπλα στη Μαστροκώστα
21:08
Ιωάννινα: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 31χρονο ποδηλάτη
20:59
Φινλανδία: Έκτακτη συνεδρίαση για την αντιμετώπιση των εισβολών από drones
20:49