Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου – Η νέα κατάθεση του συνεργάτη του
Πηγή: (EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έδωσε η συμπληρωματική κατάθεση του συνεργάτη του δικηγόρου σύμφωνα με την οποία κάποια στιγμή όταν είχε βγει για λίγο από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πήγε στο δικό του, ένας από τους δράστες τον ακολούθησε και αφού του έβγαλε το όπλο του είπε να μείνει στο γραφείο του και να μην πάει ξανά στο γραφείο του δικηγόρου στο οποίο είχε μείνει ο άλλος δράστης επίσης με όπλο.

Διαβάστε επίσης

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε για να μιλήσει για τον πραγματικό λόγο που πήγαν στο δικηγορικό γραφείο, χωρίς να υπάρχει ο μάρτυρας συνεργάτης μπροστά. Άρα οι αρχές γνωρίζουν από αυτό το στιγμιότυπο και το ποιος ήταν από τους δυο δράστες που πυροβόλησε και σκότωσε τον Μιχάλη ζαφειρόπουλο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση υποστηρίζουν ότι οι υποθέσεις για τις οποίες άνοιξαν συζήτηση οι δολοφόνοι ήταν προσχηματικές καθώς δεν θα μπορούσαν - λένε οι αστυνομικοί - να άφηναν πίσω τους μάρτυρες για τον πραγματικό λόγο που ήθελαν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο.

Αξιωματικοί που είναι στην υπόθεση έλεγαν ότι τα πραγματικά του κίνητρα τα είπε ο δολοφόνος όταν έμεινε μόνος του με τον δικηγόρο στη συζήτηση που έγινε ανάμεσα σε δράστη και θύμα.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πάντως έγινε γνωστό ότι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν μικρού διαμετρήματος και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.


Διαβάστε επίσης

Προσποιείτο τη δικηγόρο και εξαπατούσε πολίτες με χρέη – Αποκόμισε πάνω από 2 εκατ. ευρώ

Τα «γυρνάει» τώρα ο αστυνομικός που σκότωσε 22χρονο στη Νάντη

Black Lives Matter: ο φόνος του 17χρονου Τρέιβον Μάρτιν στην οθόνη με υπογραφή Jay-Z (vid)

Δόκιμος αξιωματικός έκλεψε όπλο από στρατιωτικό φυλάκιο