ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Εγκλωβισμένος στην Ευελπίδων ο δράστης-Απειλούν να τον λιντσάρουν

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Εγκλωβισμένος στην Ευελπίδων ο δράστης-Απειλούν να τον λιντσάρουν
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ολοκληρώθηκε η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, όμως η κατάσταση που επικρατεί στην Ευελπίδων καθιστά αδύνατη την έξοδό του από το κτήριο καθώς ο 58χρονος απειλείται με νέο προπηλακισμό από το συγκεντρωμένο πλήθος.  

Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, όμως συγγενείς και φίλοι της 32χρονης Δώρας, οι οποίοι έφτασαν από το πρωί έξω από τα δικαστήρια, περιμένουν τον 58χρονο με άγριες διαθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης κρατείται μέσο στο κτήριο 9, το οποίο φυλάσσεται από δυνάμεις της αστυνομίας.

«Βγάλτε έξω τον δολοφόνο», φωνάζουν οι γονείς και η αδελφή του θύματος. Το συγκεντρωμένο πλήθος απειλεί τη ζωή του 58χρονου και φωνάζει πως «δεν θα βγει ζωντανός από δω και όλος ο στρατός να έρθει», «μόνο ο θάνατος του αξίζει, να μην κάνει κακό και σε άλλες οικογένειες».

Κατά την πρωινή μεταφορά του στην Ευελπίδων ο 58χρονος προπηλακίστηκε για δεύτερη φορά από το πλήθος, με τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη να ξεσπά μόλις είδε τον δολοφόνο της κόρης του.

ΕΛΑΣ για δολοφονία Ζέμπερη: Δεν αποκλείεται ο δράστης να είχε ξαναδεί στο νεκροταφείο τη Δώρα

4283275

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ο κατηγορούμενος δέχθηκε το μένος των συγκεντρωμένων που του πετούσαν μπουκάλια και του φώναζαν «κτήνος, δολοφόνε, θάνατος σου πρέπει», ενώ κάποια στιγμή όταν από την πίεση του κόσμου ένας από τους αστυνομικούς φρουρούς παραπάτησε και έπεσε κάτω, κάποιοι κλώτσησαν τον 58χρονο.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ο κόσμος κατάφερε να συγκρατήσει τον πατέρα της 32χρονης από το να του επιτεθεί, την ώρα που η μητέρα της τον χτυπούσε που ένα στυλό που είχε στο χέρι της.

4283273

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Η οργή της αδερφής της Δώρας Ζέμπερη για το δολοφόνο: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά»

«Θάνατος δεν θα τον αφήσω να ζήσει. Θα το πληρώσει το αίμα του παιδιού μου», φώναζε ο πατέρας, ενώ η μητέρα ζητούσε από τον κόσμο να μην την κρατά ώστε να μπορέσει να του επιτεθεί.

4283203

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ