Ομάδα αντιεξουσιαστών ζητά να ανοίξει το Πολυτεχνείο
Ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητά να ανοίξει το Πολυτεχνείο έχει συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημιακού ιδρύματος. Ωστόσο, αυτήν την ώρα οι καταληψίες δεν έχουν αποχωρήσει από τον χώρο, αλλά είναι περιορισμένοι σε ένα κτίριο του ΕΜΠ.
Οι αντιεξουσιαστές προσπαθούν να ανοίξουν την κεντρική πύλη από την οδό Στουρνάρη ενώ παραμένει άγνωστο αν θα επιτρέψουν σε φοιτητικές οργανώσεις και πολιτικούς να καταθέσουν στεφάνια στο Μνημείο Πεσόντων, άρα οι εορτασμοί παραμένουν «στον αέρα».
Σημειώνεται πως νωρίτερα, εκατοντάδες φοιτητές είχαν πραγματοποιήσει πορεία προς το Πολυτεχνείο, προκειμένου να ανοίξουν οι πόρτες του Ιδρύματος για τον εορτασμό της 44ης επετείου της εξέγερσης.
ΧΡΗΜΑ
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Στα 66 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Έως 30/9 οι αιτήσεις
02:00
ΧΡΗΜΑ
Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά την περίοδο του Πάσχα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Αυστηρότερα μέτρα στα ΜΜΜ: Πρόστιμα έως 100 ευρώ και ποινές για παραβάτες
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ: Από την κόλαση στην… στενωπό - Η εύθραυστη εκεχειρία και ο απρόβλεπτος Νετανιάχου
23:56
ΕΛΛΑΔΑ