Νεκρός βρέθηκες ο φοιτητής που είχε εξαφανιστεί στην Κάλυμνο
Σε τραγωδία κατέληξε η εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, αφού εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε σε κοντινή απόσταση –περίπου 200 μέτρα- από το ποδήλατο που είχε εγκαταλείψει. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο.
Ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε μεταβεί στο νησί για να επισκεφθεί τους γονείς του. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο.
Μία γυναίκα τον είδε να αφήνει το ποδήλατό του και να ξεκινά πεζοπορία στο βουνό. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος. Κάτοικος της περιοχής αποκάλυψε πως άκουσε κάποιον να φωνάζει σε βοήθεια, όμως δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.
Αναλυτικός οδηγός για τοποθέτηση, χρεώσεις και «παγίδες» για τα φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι
02:00
Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε ξεκινά η καταβολή τους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες νά ταμείο
01:00
Καταβολή ενοικίων μέσω τράπεζας: Από την 1/07/2027 τίθεται σε υποχρεωτική ισχύ
00:30
Φθινοπωρινή ισημερία: Επίσημο τέλος καλοκαιριού από απόψε - Αρχίζουν να μικραίνουν οι μέρες
23:55