ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Εκτέλεσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του

Άγριο έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Εκτέλεσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Κατέληξε το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/04) - Φέρεται να συνδέεται με κυκλώματα νονών της νύχτας

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος πυροβόλησε με καλάσνικοφ εναντίον ατόμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άντρα ο οποίος ήταν στο παρελθόν συνεργάτης του Βασίλη Στεφανάκου. Ωστόσο, στη συνέχεια εντάχθηκε σε αντίπαλη ομάδα.

Το θύμα ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο την ώρα που το πλησίασαν οι δράστες και το πυροβολήσαν.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό, όπου κατέληξε.

Το όνομά του είχε εμπλακεί σε υποθέσεις που αποτλούν σταθμό για το τμημα εκβιαστών της ασφάλειας όπως η μεγάλη δικογραφία με τους 217 κατηγορούμενους για εκβιασμούς της νύχτας αλλά και στη μεγάλη δικογραφία που είχε μείνει στα αστυνομικά χρονικά με το όνομα "Μπράβοι Πειραιώτες" ενώ είχε κατηγορηθεί για δύο μεγάλες ληστείες, η μία στο Κρατικό της Νίκαιας και η δεύτερη στην Αλόνησο.

Το τελευταίο διάστημε λέγεται ότι είχε ενταχθεί σε ομάδα αντίπαλου του Στεφανάκου, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να πει, ακόμη, αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα διαφορών λόγω της παράνομης δράσης του ή αν πρόκειται για αντίποινα για τη δολοφονία Στεφανάκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ