Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το κρησφύγετο των δραπετών του Πειραιά
Σε αυτό το διαμέρισμα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, εντοπίστηκαν την Παρασκευή οι δύο κρατούμενοι που δραπέτευσαν το απόγευμα της Τετάρτης από το λιμάνι του Πειραιά.
Οι δράστες είχαν μαζί τους ένα πιστόλι, ωστόσο, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν καθόλου όταν είδαν μπροστά του τους άντρες των ΕΚΑΜ.
Η πληροφορία που έφτασε αργά το απόγευμα στους αστυνομικούς ανέφερε μόνο τη διεύθυνση του διαμερίσματος που κρύβονταν οι δραπέτες, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης, τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι απέδρασαν κατά την μεταγωγή τους στην Κρήτη, από το λιμάνι του Πειραιά.
Ειδικότερα, την ώρα που το βανάκι της αστυνομίας εισήλθε στο πλοίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι κρατούμενοι έβγαλαν τις χειροπέδες τους και την ώρα που ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα για να κατέβουν ώστε να συνοδευτούν σε ειδικό χώρο μέσα στο πλοίο, τον απώθησαν και εξαφανίστηκαν.
Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δύο από τους τέσσερις κρατούμενους.
Σημειώνεται πως οι κρατούμενοι ήταν συνολικά 11 και τους συνόδευαν έξι αστυνομικοί.
Ο Σάντσεθ ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές στην Ισπανία για τις 29 Νοεμβρίου
10:11
Alex: Αυτό είναι το ανθρωποειδές ρομπότ που επέλεξε ο στρατός των ΗΠΑ για επικίνδυνες αποστολές
10:01
Douleutaras @Business Stories: Πώς η τεχνολογία αλλάζει την αγορά των τεχνικών επαγγελμάτων
10:00
Κλείνει για δύο νύχτες τμήμα του Περιφερειακού Θεσσαλονίκης λόγω Flyover
09:59