Λαϊκό Nοσοκομείο: Μυστηριώδης εξαφάνιση γιατρού και του συζύγου της
Πηγή: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Η εξαφάνιση μιας νεαρής γιατρού που εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο και του δημοσιογράφου συζύγου της, λίγες ημέρες μετά τις συλλήψεις των μελών του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα, έχει κινητοποιήσει τις Αρχές που αναζητούν το ζευγάρι. 

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», η εξαφάνιση έχει δηλωθεί από τη μητέρα της γιατρού στο αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου.

Το νήμα της μυστηριώδους εξαφάνισης αρχίζει να ξετυλίγεται μία ημέρα πριν από την αναφορά γιατρού του νοσοκομείου για πλαστές συνταγές που είχε εντοπίσει. Ειδικότερα, ογκολόγος γιατρός του νοσοκομείου είχε αποκαλύψει 44 πλαστές συνταγές ασθενών.

Η γιατρός, καθηγήτρια του Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε και αναφορά στον διοικητή του Λαϊκού νοσοκομείου και, αφού παρουσίαζε όσα είχε ανακαλύψει, του ζητούσε να διαβιβάσει το συντομότερο δυνατόν τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Την περασμένη Τετάρτη, ο διοικητής του Λαϊκού ενημέρωσε τις Αρχές ότι γιατρός που βοηθούσε την ογκολόγο έχει εξαφανιστεί. Η γυναίκα πήγαινε κανονικά στη δουλειά της έως και την Τρίτη, 8 Μαΐου.

Στο έγγραφό του, ο διοικητής αναφέρει ότι η γιατρός εμφανιζόταν καθημερινά στο παράρτημα του νοσοκομείου και παρακολουθούσε ασθενείς τόσο της ογκολόγου που συνέταξε την αναφορά για τις 44 πλαστές συνταγές όσο κι άλλων δυο γιατρών.

Ο ένας απ’ αυτούς είναι, επίσης, ογκολόγος.

Ο διοικητής, μάλιστα, τηλεφώνησε και στη μητέρα της γιατρού. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι είχε ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της και του συζύγου της στο Α.Τ. Παγκρατίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, ότι του παρέδωσε και την τσάντα της κόρης της, μέσα στην οποία υπήρχαν και σφραγίδες της ίδιας, δυο άλλων γιατρών και τα βιβλιάρια δυο ασθενών.

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

Ταϊλανδή με άνοια ήθελε να πάει στο γιο της, κατέληξε με τα πόδια στην... Κίνα και έχασε 20 κιλά

«Θέλουμε να μάθουμε τι απέγινε»: Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του κτηνοτρόφου

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση 83χρονου στο Ηράκλειο

Λάρισα: Αγωνία για τον 31χρονο αγνοούμενο - Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες