Την επίθεση που δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν εισέβαλαν στο γραφείο της  μέλη του Ρουβίκωνα, καταγγέλλει η συμβολαιογράφος Θηρεσίας Δάλλα – Πολυζώη.

Διαβάστε επίσης

 Σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε, η κ. Δάλλα – Πολυζώη τονίζει:

«Καταγγέλλω την προβοκατόρικη σε βάρος μου επίθεση, από κουκουλοφόρους, που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 18/5/2018 και ώρα 10.00 το πρωί στο γραφείο μου. Η συγκεκριμένη επίθεση υπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίας, που να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα. Επιδιώκει να ενοχοποιήσει με προβοκατόρικο τρόπο τη διαμαρτυρία εναντίον των πλειστηριασμών.

Αντίθετα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, ως συμβολαιογράφος, φροντίζω πάντα και με κάθε πρόσφορο τρόπο, να εξασφαλίζω ότι δεν θα εκπλειστηριαστεί από εμένα κανένα σπίτι φτωχών και αδύναμων ανθρώπων. Μάλιστα, λόγω της πολιτικής μου αυτής θέσης έχω στερηθεί συνειδητά αντικείμενο εργασίας.

Είναι γνωστό, επίσης, ότι έχω αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο χώρο των συμβολαιογράφων, αλλά και με τη συνολικότερη δράση μου, πρωτοστατώ στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, σε αντιπαράθεση με την πολιτική της κυβέρνησης και με τη στάση που κρατάει η πλειοψηφία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.

Απαντώ σε αυτούς που επιτέθηκαν στο γραφείο μου με κουκούλες και βαριοπούλες και δηλώνω ότι δεν τρομοκρατούμαι και θα συνεχίσω τη δράση για την προστασία των λαϊκών δικαιωμάτων»

 


Διαβάστε επίσης

Απαραίτητο το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ σε συναλλαγές που αφορούν ακίνητη περιουσία

Γερμανία: Περισσότερες από 700 επιθέσεις εναντίον μεταναστών το πρώτο εξάμηνο του '18

Βενεζουέλα: Έξι συλλήψεις μετά την επίθεση με drones εναντίον του Μαδούρο

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση με ρόπαλο δέχθηκε 21χρονος