ΕΛΛΑΔΑ

«Athens Street Pole Vault»: Δύο κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες στο μεγάλο ετήσιο αθλητικό γεγονός

«Athens Street Pole Vault»: Δύο κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες στο μεγάλο ετήσιο αθλητικό γεγονός
ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Με σπουδαίες αθλήτριες θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (22/06) στο Σύνταγμα το Athens Street Pole Vault.

Παρουσία των κορυφαίων Ελληνίδων αθλητριών, της Νικόλ Κυριακοπούλου και της Κατερίνας Στεφανίδη, έγινε χθες στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, η συνέντευξη Τύπου για το 6ο Protergia Athens Street Pole Vault.

Στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο μέλος της οικογένειας του ΣΕΓΑΣ, τη Protergia, η οποία αποτελεί ονομαστικό χορηγό της διοργάνωσης, καθώς και επίσημο χορηγό όλων των δράσεων της. Στο πάνελ των ομιλητών, ήταν η διευθύντρια στρατηγικού marketing και επικοινωνίας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, Βίβιαν Μπουζάλη και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΝΔΑ, Βασίλης Μηνούδης.

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός κάθε χρόνο συγκεντρώνει το βλέμμα των φίλων του στίβου αλλά και περαστικών.

Το επίπεδο του αγωνίσματος θα είναι ιδιαίτερα υψηλό. Εκτός από τις δύο κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες, την Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου, στον αγωνιστικό χώρο θα βρεθούν και τρεις σπουδαίες ξένες πρωταθλήτριες.

Το Athens Street Pole Vault ανήκει στην κατηγορία Special Premium της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και έχει ονομαστικό χορηγό την Protergia.

Βίβιαν Μπουζάλη (διευθύντρια στρατηγικού Marketing και επικοινωνίας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ):

“Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα, καθώς αποτελεί και την επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας με τον ΣΕΓΑΣ για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι. Παρακολουθώ την προσπάθεια σας πολλά χρόνια τώρα. Έχετε ένα πολύ πιστό κοινό, θαυμαστές και αυτό οφείλεται στο ότι έχετε προσφέρει πολλά στον αθλητισμό με τη δράση σας.

Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές αθλήτριες. Θαυμάζω και τα δύο κορίτσια που με πείσμα, υπομονή και προσπάθεια ξεπερνούν τα εμπόδια που μπορεί να έχει μια πορεία στον αθλητικό βίο. Και χαίρομαι που μπορούμε πλέον μέσα από την ευρύτερη συνεργασία μας να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι τόσο στην προσπάθεια των αθλητριών όσο και του ΣΕΓΑΣ.

Η εταιρεία μας είναι κοντά στον αθλητισμό και έχει αγκαλιάσει σημαντικές πρωτοβουλίες αθλητικών γεγονότων με στόχο να δώσει τη δική της ενέργεια τόσο σε αθλητές όσο και σε απλούς πολίτες που συμμετέχουν σε αυτές.

Σαν εταιρεία είναι σημαντικό η επιχειρηματική μας δραστηριότητα να συμπορεύεται με την προσφορά στην κοινωνία. Και μέσα από τη νέα αυτή σχέση πιστεύουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα. Χαίρομαι που είμαστε κοντά σας και εύχομαι να είμαστε για πολλά, πολλά ακόμη χρόνια".

Κώστας Παναγόπουλος (πρόεδρος ΣΕΓΑΣ)

"Είμαι χαρούμενος που και φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε αυτό το σπουδαίο γεγονός. Πλέον έχουμε πρόσθετη ενέργεια χάρη στο νέο μας χορηγό, την Protergia, μια μεγάλη και σημαντική εταιρεία του Ομίλου "Μυτιληναίος", που επέλεξε να γίνει μέρος και μέλος της οικογένειας του ελληνικού στίβου. Πέρα από αυτό, όμως, είναι ξεχωριστό το γεγονός ότι στον φετινό αγώνα θα δούμε κορυφαίες αθλήτριες όπως η ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την Protergia για την επιλογή της να στηρίξει τις δράσεις του ΣΕΓΑΣ και ιδιαίτερα αυτόν τον αγώνα και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Αθηναίων για τη σταθερή του συνεργασία μαζί μας, που μας επιτρέπει να κάνουμε πράγματα μαζί".

Νικόλ Κυριακοπούλου:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κοντά σας. Χαρούμενη για την συμμετοχή της Protergia, γιατί χωρίς την παρουσία της ίσως να μην γινόταν ο αγώνας. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μέρος στη διοργάνωση. Μια σπουδαία διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει κοντά στο άθλημα. Το επί κοντω στη χώρα μας είναι πολύ δυνατό τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Θα δώσουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα και με το χειροκρότημα του κόσμου πιστεύω πως θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τις επιδόσεις μας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ