Σε παλιό κρησφύγετο που χρησιμοποιούσε η σπείρα εντοπίστηκε το πρωί ο ένας εκ των τριών δραπετών του ΑΤ Αργυρούπολης, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές. 

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, μόλις αντιλήφθηκε τουςαστυνομικούςκρύφτηκε σε μια ντουλάπα. Μόλις τον εντόπισαν οι αστυνομικοί προσπάθησε να αντισταθεί αλλά αμέσως τουπέρασαν χειροπέδες.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άλλωνδύοατόμωνπου ήταν μέσα στο σπίτι και θακατηγορηθούνγια υπόθαλψη εγκληματία. Ο 24χρονος δραπέτης ισχυρίζεται ότι οι δύοσυλληφθέντεςείναι φίλοι του.

Μέχρι στιγμής, όμως, παρά το ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή, οι άλλοι δύο δραπέτες δεν έχουν εντοπιστεί, παρότι οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι και αυτοί κρύβονταν σε κοντινή απόσταση από τον Αλβανό που συνελήφθη.

Ο 24χρονος κυκλοφορούσε στην περιοχή σαν να μην συμβαίνει τίποτα και η πληροφορία αυτή έφτασε στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί όμως ήθελαν να τσεκάρουν αν πράγματι βρίσκεται μέσα στο σπίτι και όταν βεβαιώθηκαν έκαναν την επιχείρηση. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε όπλο μέσα στο σπίτι.

Σημειώνεται, ότι οι τρεις δράστες κατηγορούνται ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 κλοπές από πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια.

 


Διαβάστε επίσης

Δικαστής - αστυνομικός: Άφησε την έδρα και πήρε στο κατόπι τους δραπέτες

Αυτοκτονία 15χρονου στην Αργυρούπολη: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για την υπόθεση

Αυτοκτονία 15χρονου: Τι αποκαλύπτουν οι σελίδες του ημερολογίου του

Αργυρούπολη: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο που αυτοκτόνησε