Σε παλιό κρησφύγετο που χρησιμοποιούσε η σπείρα εντοπίστηκε το πρωί ο ένας εκ των τριών δραπετών του ΑΤ Αργυρούπολης, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές. 

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, μόλις αντιλήφθηκε τουςαστυνομικούςκρύφτηκε σε μια ντουλάπα. Μόλις τον εντόπισαν οι αστυνομικοί προσπάθησε να αντισταθεί αλλά αμέσως τουπέρασαν χειροπέδες.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άλλωνδύοατόμωνπου ήταν μέσα στο σπίτι και θακατηγορηθούνγια υπόθαλψη εγκληματία. Ο 24χρονος δραπέτης ισχυρίζεται ότι οι δύοσυλληφθέντεςείναι φίλοι του.

Μέχρι στιγμής, όμως, παρά το ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή, οι άλλοι δύο δραπέτες δεν έχουν εντοπιστεί, παρότι οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι και αυτοί κρύβονταν σε κοντινή απόσταση από τον Αλβανό που συνελήφθη.

Ο 24χρονος κυκλοφορούσε στην περιοχή σαν να μην συμβαίνει τίποτα και η πληροφορία αυτή έφτασε στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί όμως ήθελαν να τσεκάρουν αν πράγματι βρίσκεται μέσα στο σπίτι και όταν βεβαιώθηκαν έκαναν την επιχείρηση. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε όπλο μέσα στο σπίτι.

Σημειώνεται, ότι οι τρεις δράστες κατηγορούνται ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 κλοπές από πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια.

 

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθησαν στο Μάτι οι δύο δραπέτες από τις φυλακές Κορυδαλλού

Αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την απόδραση από το Αλλοδαπών

Απόδραση πέντε κρατουμένων από το Αλλοδαπών

Μπλακ άουτ στα νότια προάστια