Προσήχθη γυναίκα που φέρεται να χαράκωσε μωρά σε εμπορικό κέντρο
Αστυνομικοί προσήγαγαν το βράδυ της Τετάρτης μία γυναίκα γύρω στα 55, η οποία φέρεται να χαράκωσε μωρά στο πόδι, την ώρα που αυτά ήταν στην αγκαλιά της μητέρας τους.
Η γυναίκα προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου και το περιστατικό για το οποίο είναι ύποπτη σημειώθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.
Η αστυνομία, που εξετάζει με προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση, προχώρησε στην προσαγωγή της γυναίκας, έπειτα από σχετικές καταγγελίες που έγιναν στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες αυτές, μητέρες, ενώ βρίσκονταν στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, κρατώντας το παιδί τους στην αγκαλιά τους, ξαφνικά διαπίστωσαν ότι μία άγνωστη γυναίκα τα χαράκωσε στο πόδι και μετά εξαφανίστηκε.
ΕΛΛΑΔΑ
Ισχυροί άνεμοι κρατούν «δεμένα» τα πλοία στην Αττική - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
08:06
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι ταινίες της εβδομάδας: Βραβευμένος «Ήχος της πτώσης», επιστροφή Silent Hill και νέος Σαμ Ράιμι
08:03
ΚΟΣΜΟΣ
Λήγει σήμερα η συμφωνία «New Start» για τα πυρηνικά: Φόβοι για νέα κούρσα εξοπλισμών από ΗΠΑ, Ρωσία
07:57
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Στη Redex το έργο κατασκευής του νέου VIP Terminal στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
07:55
ΔΙΕΘΝΗ