Συλλήψεις σε Αθήνα και Μύκονο για εμπόριο ναρκωτικών
Τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας από 28 έως 37 ετών, συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στην Κυψέλη και τη Μύκονο, κατηγορούμενοι για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.
Επιπλέον, στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, ως συνεργοί τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σημειώνεται, ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε έχουν πιστοποιηθεί περισσότερες από 200 πράξεις διακίνησης ναρκωτικών εκ μέρους των δραστών.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησε πληροφορίες για την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και τη Μύκονο και έτσι κατόρθωσε να την εξαρθρώσει.
Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και άλλους χώρους στην Κυψέλη και τη Μύκονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 128,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 176 γραμ, δύο αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 2.990 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα, τρεις ζυγαριές ακριβείας και τρία βιβλιάρια τραπεζών με καταθέσεις 22.778 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.
Ιταλία: Αθώα η ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι για την υπεξαίρεση χρημάτων φιλανθρωπικης καμπάνιας
17:07
Οι ΗΠΑ αποσύρουν στρατεύματα από αεροπορική βάση στο Κατάρ - «Προληπτικό μέτρο» λένε αξιωματούχοι
17:04
ΕΛΤΑ: Τι απαντούν στους πράκτορες των ΕΛΤΑ Courier για το το νέο προμηθειακό μοντέλο
17:00
Τρία νέα εργαλεία για τον έλεγχο και την προστασία ανηλίκων στο Youtube
16:48